PIPER-HEIDSIECK MOVIE NIGHTS

12 mei, 2021

Een onvergetelijke filmavond op The Grand Beach!

Na het grote succes van vorig jaar keren de Piper-Heidsieck Movie Nights op The Grand Beach terug! De negen filmavonden worden georganiseerd in samenwerking met Piper-Heidsieck.

Op verschillende woensdagen gedurende juli, augustus en september zal The Grand Beach worden omgetoverd tot een heus openlucht bioscoop waar u kunt genieten van heerlijke klassiekers. Neem plaats in de comfortabele strandstoelen en geniet met uw voeten in het zand van een glas Piper-Heidsieck Champagne, onbeperkt popcorn en een goede film.

Op dinsdag 7 september zal in samenwerking met Tapis Rouge Frans FilmFestival een wel heel bijzondere Piper-Heidsieck Movie Night worden georganiseerd: de Nederlandse première van de Franse speelfilm The Voice of Love! Vrij geïnspireerd op het leven van Celine Dion maakt regisseur en actrice Valérie Lemercier een ode aan het leven en de liefde van de Canadese superster. De film laat met humor en warmte zien hoe het meisje uit Quebec, via het Eurovisie Songfestival, Titanic, Las Vegas en die ene grote liefde, uitgroeit tot één van de grootste sterren ter wereld. Dompel twee uur onder in de legendarische muziek en een inspirerend bestaan, uiteraard onder het genot van een heerlijk glas Piper-Heidsieck Champagne en onbeperkt popcorn!

Maak uw reservering via het reserveringssysteem rechtsonderin en selecteer één van de onderstaande data. Selecteer 19:45 uur om de movie night tickets te bekijken en selecteer een tijd tussen 17:00 – 18:00 uur voor een movie night ticket in combinatie met een diner.

Film agenda:

Lion – 1 september

The Voice of Love – 7 september (Nederlandse première)

The Greatest Showman – 8 september

Tickets:

Regular ticket – € 49,50
Een halve fles Piper-Heidsieck Champagne en onbeperkt popcorn.

Regular ticket voor twee –  € 99
Een fles Piper-Heidsieck Champagne en onbeperkt popcorn.

Advanced ticket voor twee – € 125
Een fles Piper-Heidsieck Champagne, onbeperkt popcorn en een gemengd bites plateau tijdens de film.

Advanced ticket French Riviera voor twee – € 125
Een fles Piper-Heidsieck French Riviera Champagne, onbeperkt popcorn en een gemengd bites plateau tijdens de film.

VIP ticket voor twee – € 425
Een fles Piper-Heidsieck Rare Vintage 2002, onbeperkt popcorn en 30 gram Perle Imperial kaviaar.

Zodra wij de aanbetaling ontvangen hebben, ontvangt u van onze reserveringsafdeling een bevestiging van uw hotelovernachting per mail.

Wij verwelkomen u graag vanaf 19:45 uur en de film zal om 20:15 uur starten. We vragen u om op tijd op The Grand Beach aanwezig te zijn, zodat u en uw medegasten volop kunnen genieten van een onvergetelijke filmavond.

Maak uw reservering via het reserveringssysteem rechtsonderin. Selecteer één van de bovengenoemde dagen en maak uw reservering om 19:45 of vanaf 17:00 voor diner reserveringen.  

Indien het weer ons in de steek laat, zullen wij u dit op tijd laten weten en een passende oplossing verzorgen.