BRUGAL BBQ SUNDAYS

12 mei, 2021

A Sunday well spent brings a week of content!

Wist u dat de oorsprong van barbecue komt uit het Caribisch gebied? Barbecue is onlosmakelijk verbonden met de Caribbean en kan om deze reden niet missen op The Grand Beach!

Op 20 juni luiden wij het barbecue seizoen goed in met de eerste editie van de Brugal BBQ Sundays. Onder leiding van Chef de Cuisine Raoul Meuwese ontsteken we de Big Green Egg en kunt u genieten van Caribische BBQ klassiekers tussen 16:00 en 21:00 uur, terwijl u luistert naar swingende live salsa muziek. Bij entree ontvangt u een verse kokosnoot die onze bartender voor u zal openen en vullen met een tropical surprise. Tijdens deze avond zorgt Brugal voor de beste cocktail combinaties.

Om deze avond compleet te maken, kun je kiezen voor een mini cocktail workshop. Bij het bestellen van de create-your-own cocktail komt onze bartender u ophalen om u vervolgens alle kneepjes van het cocktail shaken te leren. U kunt dan uw eigen cocktail samenstellen!

Data:
22 augustus
12 september

In verband met de nieuwe maatregelen vanuit de overheid, hebben wij helaas de Brugal BBQ Sunday van 18 juli moeten annuleren. Indien u al in het bezit bent van tickets, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze excuses voor het ongemak.

Tickets:

Cocktail ticket
Reservering
Brugal cocktail bij aankomst

Cocktail & Bites ticket 
Reservering
Brugal cocktail bij aankomst
3 Brugal-based bites

Menu ticket
Reservering
Brugal cocktail bij aankomst
3 Brugal-based bites
Gelakte brisket van de BBQ, geserveerd met friet en koolsla

Maak uw reservering via het reserveringssysteem rechtsonderin. Selecteer één van de bovengenoemde dagen en maak uw reservering tussen 16:00 en 20:00 uur.