Glenfiddich Tastings met Tony

26 juni, 2020

“I wanna have Whisky on the beach”

 

In samenwerking met Glenfiddich en Tony van Rooijen organiseert The Grand Beach een viertal Glenfiddich Tastings met Tony op het strand! Op 9 en 23 augustus zal er op The Grand Beach een heuse ‘silent whisky tasting’ plaatsvinden. Tony is sinds 2008 ambassadeur van Glenfiddich in Nederland en jarenlang gepassioneerd whiskyliefhebber. Met zijn Glenfiddich Tour U zal hij deze zomer de mooiste beelden en smaken uit Schotland presenteren; op het strand!

Gedurende de ‘silent tasting’ welke start om 20:00 uur ontvangt u een headset en aansluitend proeft u drie verschillende whisky’s van Glenfiddich. Tony zal op zijn vertrouwde wijze zorgen dat u aan het eind van de avond van alle details op de hoogte bent. Whisky is beleving en emotie, of zoals hij zelf graag zegt; “Whisky is een reis waarvan je de bestemming niet kent.”

Gedurende de proeverij verzorgt Chef de Cuisine van restaurant Bridges, Raoul Meuwese, met zorg gecreëerde hapjes die perfect aansluiten bij de whisky’s.

Vooraf dineren? Dit is mogelijk! Maak een aparte reservering voor diner en geniet van heerlijk zomerse gerechten voorafgaand aan de tasting.

Kosten voor de Glenfiddich Tastings met Tony zijn €47,50 per persoon. Maak uw reservering via het Formitable-systeem op onze website.