CARIBBEAN CABANA NIGHT

20 mei, 2021

Op zoek naar dat heerlijke Caribische vakantiegevoel?!

Geniet deze zomer van een heerlijk weekend Caribisch genieten met de Caribbean Cabana Night bij The Grand Beach! Laat u verrassen door wat deze tropische omgeving te bieden heeft in uw eigen cabana en geniet in zomerse sferen van tropische cocktails en bites. Na deze exotische zomeravond kunt u genieten van pure luxe tijdens uw overnachting in één van de prachtige kamers van Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Na een heerlijke nachtrust in het MySofitel Bed zult u uitgerust wakker worden om vervolgens met een uitgebreid ontbijt in de ochtendzon op onze Garden Terrace na te genieten.

🌞

De Caribbean Cabana Night is inclusief:

Uw eigen cabana op The Grand Beach waar u gebruik kunt maken van €100 om te genieten van heerlijke Caribische drankjes & gerechten

Overnachting voor twee personen in één van onze prachtige Superior kamers

Heerlijk ontbijt voor twee personen, geserveerd op het terras op de binnentuin of op uw kamer

De Caribbean Cabana Night is beschikbaar vanaf €470,- per nacht voor twee personen in één van de Superior kamers.
Deze aanbieding is geldig voor verblijven tot en met 13 september 2021.

Boek uw Caribisch nachtje weg door te reserveren via het reserveringssysteem rechts onderin deze pagina. Hierna ontvangt u van onze reserveringsafdeling een bevestiging van uw hotelovernachting per mail. Gelieve uw aankomst- en vertrek datum door te geven in de opmerkingen.

Flexibiliteit is nog nooit zo belangrijk geweest voor onze gasten in deze onzekere periode. Daarom bieden we de mogelijkheid voor gasten om hun reservering voor dit arrangement tot drie dagen voor aankomst kosteloos te wijzigen of annuleren.